Samenwerken

Er is nog zoveel meer over wijn te vertellen dan dat hij rood, wit of rosé is, al dan niet sprankelt of naar rood dan wel zwart fruit geurt of smaakt.

Waar komt de wijn in deze streek vandaan? Smaakte hij altijd al zo? Hoe is de wijnmakerij er geëvolueerd? Welke historische figuren speelden een rol in de ontwikkeling van de wijn? En wat is daarvan nog te zien?

Wijnreisverhalen van vinistoires.com geven een extra dimensie aan wie op vakantie ook weleens wijn wil proeven. En aan wie graag historische plekken bezoekt en iets over wijn wil opsteken. Ze maken reizen en leven interessanter en boeiender.

Wat vinistoires.com voor u doet:

  • bestemmingen met wijngeschiedenis screenen en beschrijven;
  • content uitwerken voor e-mailcampagnes, blogs, brochures, sociale media, persdossiers (in opdracht van reclamebureaus, persbureaus, magazines of kranten, wijndomeinen, toeristische diensten van een wijnregio…).

De content kan variëren van weetjes, anekdotes, verhalen of beeldverhalen. Of elke andere format die een opdrachtgever verkiest.

Met die content brengen bureaus allerhande, wijnhuizen en toeristische diensten hun onderwerpen gericht in de belangstelling.